Időkép

Egy Közgyûlés képei

Vissza

A meghirdetett idõre nem érkezett meg a szükséges 50%+1fõ, így fél órás várakozás következett volna, ha nem döntenek úgy az addig megjelentek,

hogy meghallgatnk egy szakmai elõadást a Top20-ban szereplõ hibridkukorica fajták összehesonlító gazdasági értékelésérõl.

Fél 10-tõl, miután a mejelent létszámra tekintet nélkül szavazóképessé vált a Közgyûlés, meghallgatták az elnöki beszámolót, majd az FB beszámolóját.

Az elnöki beszámoló (szokás szerint) a tagsági kérdésekkel, a 2010. évi eredményekkel, majd a 2011. évi tervekkel foglalkozott.

 Az elnök külön kitért a megnövekedett feladatokra, s az ezzel kapcsolatos szervezeti és mûködési fejlesztés kérdéseire. A fontos kérdések sorában szerepelt a belsõ és külsõ kapcsolatartás javítása, s a tagság tájékozottsági szintjének emelése is.

A tevékenységek közül az egyesületi honlap tartalmi és funkcionális fejlesztését, a Top20 és a Termésverseny továbbvitelét jelölte meg elsõ helyen. Új tevékenység lesz 2011-ben a terméstanúsítás, ahol az elért teljesítményekrõl  a legfontosabb, vagy éppen a célravezetõ technológiai lépések megjelölésével független forrásként adnak ki saját metodológiára hivatkozó tanúsítványt.

Az FB Elnöke a legutóbbi belõ ellenõrzés tapasztalatairól számolt be.

Miután a tagság elfogadta a beszámolókat, a társaság közös látogatást tett Mikó Ferenc, a 2010. évi Kukorica Termésverseny országos gyõztesének gazdasági központjában. Nrm csak nézelõdtek, de érdeklõdéssel fogadták a tulajdonos kommentárjait, amelyeket a látnivalókhoz fûzött.

A tapasztalatokat és tanulságokat a szintén tartalmas ebéddel együtt emésztették.

Köszönetet mondunk a résztvevõknek, hogy megtisztelték rendezvényünket és kitartottak velünk,  s Mikó Ferencnek, hogy igazán métó körülményeket teremtett az összjövetelnek.

A rendezvényhez tartozó felvételeket Varga Péter és Perczel Mihály készítették, a galériában megtekinthetõk.

 

 

Vissza

Hozzászólások

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

  • Syngenta Kft
  • Jó Gazda Program®
  • SGS Hungária Kft.
  • Yara Hungária Kft.
  • Agro Napló
  • SGS Hungária