Időkép

Meghívó a Füvészkertbe!

Vissza

Február 16-án tartjuk idei munkaprogramunk megbeszélését a Budapesti Füvészkert Vadászkastélyában. Miért pont

ott? Kérdezhetné bárki, hiszen a patinás intézmény nem a kukoricatermesztésrõl híres! Ha kukoricát szeretnénk látni télen, inkább martonvásári vagy szegedi nemesítõ intézetekhez  kellene elutazni. 

Van úgy, hogy a dolgok szerencsés együttállása elegendõ egy döntés meghozatalához. Jelen esetben azért választottuk a Füvészkertet, mert  földrajzi helyzetét tekintve központi helyen van. Maga a Füvészkert jól megközelíthetõ, az Illés utca -  budapesti relációban mindenképp -  parkolási szempontból a könnyebb mûfajhoz tartozik. A kulturális aktualitás is jelen van, hiszen nemrég adták át ismét a közönségnek a felújított Pálmaházat. (Zárójelben jegyzem meg, hogy a "Vadászkastélyt", mint olyant is megilletné, hogy a Pálmaház boldogabb sorsára jusson, s otthont adhasson akár a miénknél fennköltebb tárgyú konferenciáknak is!)

De hát a lényeg a lényeg, s valahol meg kell beszélnünk, mit s miért szeretnénk tenni 2012-ben.

A ráhangolás biztosan sikeres lesz, hiszen a házigazda, Dr Orlóci László bevezetõje ad lendületet a pálmaházi szakmai vezetéssel fûszerezett, a zord idõjárás ellenére is garantált  "bemelegítõnek". A trópusi forró párától már-már ernyedõ koncentrálóképességünket Dudits professzor lendületes, érdekfeszítõ, azonnali reakcióra sarkalló témája és stílusa hivatott helyreállítani.

Ezekhez képest a mi földhözragadt, kíséreltezéssel, termésversennyel, külsõ-belsõ kommunikációval és még néhány egyéb kisszerû problémával foglalkozó éves programunkról folytatott eszmecsere bizonyára eltörpül. Azért majd igyekszünk a száraz abraktakarmányból ízeített, ehetõ málét varázsolni. (Apropó, büfé is lesz!)

Részletek a mellékletben!

A részvételi szándékot kérjük, emailben jelezni, hogy a szervezõk munkáját ezzel is könnyítsük! 

 

Vissza

Hozzászólások

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

  • Syngenta Kft
  • Jó Gazda Program®
  • SGS Hungária Kft.
  • Yara Hungária Kft.
  • Agro Napló
  • SGS Hungária